Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pac-Man Hungers for a Battle in Super Smash Bros

Nintendo's E3 Presentatie is voorbij. Toch geeft Nintendo ons nog geen adempauze als het gaat om de enorme hoeveelheid informatie die wordt vrijgegeven. Vandaag is namelijk weer iets nieuws aangekondigd. Pac-Man zal mee gaan vechten in SSB!

Pac Man Super Smash BrosPac-Man zal ook meeknokken in Super Smash Bros

Nintendo’s E3 Presentatie is voorbij. Toch geeft Nintendo ons nog geen adempauze als het gaat om de enorme hoeveelheid informatie die wordt vrijgegeven. Vandaag is namelijk weer iets nieuws aangekondigd. In een nieuwe trailer zien we namelijk dat Pac-Man ook ten strijde zal treden in de Nintendo 3DS en Nintendo Wii U-versie van de nieuwe Super Smash Bros. Hieronder kun je de trailer bekijken.

Deze Pac-Man lijkt zowel de nieuwe als de ouderwetse Pac-Man met elkaar te combineren. Zo zullen we enkele aanvallen zien met Retro Spookjes, maar zien we ook dat Pac-Man verder 3D is. Tevens zien we ook dat Pac-Man ook zijn eigen stage krijgt, gebasseerd op de ouderwetse Pac-Man.

Aan het einde van de video zien we ook nog Game & Watch. Of dit een speelbaar personage wordt is nog onbekend. In o.a. eerdere Super Smash Bros. Melee voor de Nintendo GameCube was dit wel het geval.

Heb jij zin om te vechten met deze hongerige Pac-Man?