Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gerucht E3: ‘Mario Maker’ op komst?

Op een foto die schijnbaar genomen is tijdens het opbouwen van de Nintendo stand voor de E3 is een poster te zien met de tekst: 'Mario Maker'. Te zien is dat de software geschikt is voor de 3DS en gebruik maakt van de stylus.

mariobros1 frontOp een foto die schijnbaar genomen is tijdens het opbouwen van de Nintendo stand voor de E3 is een poster te zien met de tekst: ‘Mario Maker’. Te zien is dat de software geschikt is voor de 3DS en gebruik maakt van de stylus.

De foto, die gevonden is door NintendoEnthusiast, komt volgens de site overeen met de eerdere foto’s van de Nintendo stand dit jaar. Mario Maker lijkt een game of uitbreiding te zijn waarin je je eigen levels kan maken. Eerder werd al aangekondigd dat Nintendo een volledige presentatie zou houden voor een nieuwe 3DS-game. Het is nog onbekend wanneer deze software verkrijgbaar is en of het een eShop titel wordt of niet. We zullen hoogstwaarschijnlijk meer informatie krijgen tijdens de E3!

Wat vinden jullie van dit gerucht?