Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe eShop games onthuld

Nintendo heeft twee nieuwe games die alléén te verkrijgen zijn via de Nintendo eShop onthuld. Het gaat hier om de games "Pullblox World" en "Chibi-Robo! Let's go, Photo!"

Nintendo heeft twee nieuwe games die alléén te verkrijgen zijn via de Nintendo eShop onthuld. Het gaat hier om de games “Pullblox World” en “Chibi-Robo! Let’s go, Photo!”

Pullblox World komt uit op 19 juni exclusief voor de Wii U, het is de eerste keer dat een game uit deze serie voor de Wii U verschijnt. In Pullblox World speel je als Mallo die kinderen moet gaan redden die bovenop allerlei Pullbloxgebouwen zitten. Dit moet je doen door te gaan schuiven met blokken.
Om de release van deze game te vieren krijgt iedereen die Pullblox of Fallblox voor de 3DS heeft 30% korting op Pullblox World. Deze actie is geldig van 19 juni tot 31 juli.

Chibi-Robo! Let’s go, Photo! verschijnt op 3 juli voor de 3DS en 2DS. Hierin moet je als robot Chibi-Robo foto’s maken van allerlei objecten. Dit doe omdat je de tentoonstellingskamers van een museum moet gaan vullen.

Pullblox World gaat €9,99 kosten zonder de korting en €6,99 mét de korting. De prijs van Chibi-Robo! Let’s go, Photo! is nog niet bekend gemaakt.