LEGO Batman 3 voor de herfst aangekondigd

LB3 E3bannerHR Vert RGB 2aS PreviewEr komt deze herfst een nieuwe LEGO Batman game, welke LEGO Batman 3: Beyond Gotham zal heten.

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The Lego Group presenteren LEGO Batman 3. Deze nieuwe LEGO Batman-game zal uitkomen voor Xbox One, het alles in één games en entertainment systeem van Microsoft en het Xbox 360 games en entertainment systeem van Microsoft, PlayStation 4 en PlayStation 3 computer entertainment systemen, PlayStation Vita handheld entertainment systeem, het Wii U systeem van Nintendo, Nintendo 3DS hand-held, alsmede voor PC. Deze herfst zal de titel nog verschijnen.

“Voortbouwend op de ongelofelijk succesvolle LEGO Batman franchise, is ons streven om met LEGO Batman 3: Beyond Gotham de ultieme superhelden-videogame voor alle leeftijden te ontwikkelen,” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. “Het TT Games team brengt LEGO Batman en een ongelooflijke hoeveelheid personages uit het DC Comics Universum naar het volgende level met een nieuw episch verhaal, meer gadgets en onverwachte uitdagingen.”

Ben jij van plan om deze titel aan te schaffen?

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

Eén gedachte over “LEGO Batman 3 voor de herfst aangekondigd

Geef een reactie