Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Een speciaal Vivillon Pokémon Distributie Event

Pokémon X en Pokémon Y krijgen wereldwijd een Vivillon Pokémon Distributie Event na bereiken van een mijlpaal. Vivillon is een bekende Pokémon uit de vorig jaar verschenen 3DS-spellen Pokémon X en Pokémon Y. Wil jij deze gratis Pokémon?

originalPokémon X en Pokémon Y krijgen wereldwijd een Vivillon Pokémon Distributie Event na bereiken van een mijlpaal.

Vivillon is een bekende Pokémon uit de vorig jaar verschenen 3DS-spellen Pokémon X en Pokémon Y. Deze Pokémon heeft van oorsprong al iets speciaals daar twee Vivillon in-game geheel kunnen verschillen van uiterlijk. Er zijn diverse patronen beschikbaar voor de Pokémon Vivillon. Welk patroon een speler krijgt is afhankelijk van de regio waarin de speler leeft. Omdat je maar één soort zelf kan krijgen door evolutie en omdat er zoveel verschillende patronen zijn, word de Vivillon vaak via de GTS getrade. Zo zijn er spelers die graag alle patronen verzamelen en daarom hun Vivillon aanbieden in ruil voor een andere Vivillon.

Nu is er bekend gemaakt dat er nog een Vivillon-soort is die vooralsnog in niemands bezit blijkt te zijn. Het gaat hier om een speciaal patroon die uitzondering vormt op de regel dat het patroon afhankelijk is van de regio. Wereldwijd zal er een speciaal distributie event plaatsvinden waarin deze speciale Vivillon kan worden ontvangen, wanneer de mijlpaal van een totaal van 100 miljoen trades is bereikt. Wil jij dus snel deze speciale Vivillon, dan kan je helpen met het snel bereiken van deze mijlpaal door snel in de GTS te traden.

Hierboven kan je het speciale patroon alvast bewonderen.

Wil jij deze speciale Vivillon in je bezit krijgen?