Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Japanse Trailer van One Piece

Vorig jaar konden we goed nieuws brengen aan alle One Piece Unlimited-fans. In één van de vele Shonen Jump magazines in Japan werd bekend gemaakt dat er een nieuwe release op stapel staat voor de 3DS. Vandaag is er weer eens een trailer.

One-Piece-3DS-AnnounceVandaag hebben we een nieuwe Japanse trailer van One Piece

Vorig jaar konden we goed nieuws brengen aan alle One Piece Unlimited-fans. In één van de vele Shonen Jump magazines in Japan werd namelijk het nieuws bekend gemaakt dat er een nieuwe release op stapel staat voor de 3DS. Ondertussen zijn we weer een tijd verder. Een flink aantal trailers zijn voorbijgekomen en de release van deze titel komt steeds dichterbij. Nu kunnen we een Japanse trailer tonen van One Piece: Unlimited World Red.

One Piece: Unlimited World Red verschijnt op 27 juni voor de Europese Nintendo 3DS en de Wii U. 21 november verscheen de game al voor de Japanse 3DS.