Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ironfall niet op E3

Ironfall is de nieuwe shooter van ontwikkelaar VD-dev; je kent deze ontwikkelaar misschien van de Nintendo DS-game C.O.P. The Recruit. Ironfall zal verkrijgbaar zijn voor de 3DS via de eShop. De game zal allerlei gave cinematische ervaringen opwekken door slowmotion-effecten en een dekkingssysteem.

Ironfall is de nieuwe shooter van ontwikkelaar VD-dev; je kent deze ontwikkelaar misschien van de Nintendo DS-game C.O.P. The Recruit. Ironfall zal verkrijgbaar zijn voor de 3DS via de eShop. De game zal allerlei gave cinematische ervaringen opwekken door slowmotioneffecten en een dekkingssysteem.

https://www.youtube.com/watch?v=Dg8hDlolN3U
 

Vandaag liet de ontwikkelaar via een tweet weten dat de game nog niet klaar is om te laten zien op de E3. Als reden gaf hij het achterliggen op schema. Het is nog onbekend wanneer Ironfall beschikbaar komt voor de 3DS.

tweet