Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Prijsvraag: Win eShop tegoed voor 3DS/Wii U!

Regelmatig hebben we een leuke prijsvraag voor je online waarbij je kans maakt op leuke prijzen, zo ook deze keer! Je maakt dit keer kans op eShop tegoed voor de Wii U en Nintendo 3DS. We geven 3x digitaal eShop tegoed weg t.w.v. 15 euro. Wil jij die winnen?

eshhRegelmatig hebben we een leuke prijsvraag voor je online waarbij je kans maakt op leuke prijzen, zo ook deze keer! Je maakt dit keer kans op eShop tegoed voor de Wii U en Nintendo 3DS. We geven 3x digitaal eShop tegoed weg t.w.v. 15 euro. Wat moet je doen om kans te maken op een van de prijzen? We zijn erg benieuwd naar jullie mening over de site. We vragen je dan ook Daily Nintendo te beoordelen op onderstaande vijf punten. Jouw antwoorden kun je sturen aan info@dailynintendo.nl. Meedoen kan tot en met 19 mei 2014. Winnaars worden daarna zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Uitleg: Beoordeel de volgende aspecten met een cijfer op schaal van 1 tot 5. Ben je juist heel positief over iets? Dan geef je het een hoge score (max 5). Ben je juist heel negatief over iets? Dan beoordeel je het met een laag cijfer (minimaal een 1)

Hoe beoordeel je het nieuwsaanbod op Daily Nintendo? [geef een cijfer van 1-5]

2 Hoe beoordeel je de kwaliteit van het nieuws op Daily Nintendo? [geef een cijfer van 1-5]

3 Hoe beoordeel je de lay-out van Daily Nintendo? [geef een cijfer van 1-5]

4 Hoe beoordeel je de reviews op Daily Nintendo? [geef een cijfer van 1-5]

5 Hoe beoordeel je Daily Nintendo in zijn geheel als Nintendo website? [geef een cijfer van 1-5]

-> stuur jouw vijf cijfers met eventuele toelichting en op/of aanmerkingen aan info@dailynintendo.nl

Crew van Daily Nintendo is uitgesloten van deelname. Winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Stuur je antwoorden per mail naar info@dailynintendo.nl. Vermeld ook je eigen e-mail adres, zodat wij de winnaars een bericht kunnen sturen. Prijzen worden per post verzonden of bij digitaal tegoed per mail. Daily Nintendo is niet verantwoordelijk voor het niet aankomen van prijzen die per post worden gestuurd. Inwoners uit zowel Nederland als België mogen meedoen met de prijsvraag.