Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Komende weken geen Daily Nintendo TV

De komen paar weken zal jouw portie Daily Nintendo TV ontbreken. Bij Daily Nintendo TV vatten wij gewoonlijk de headlines van vorige week samen, en gunnen wij jou een rustige week, als je geen zin hebt om al je gemiste nieuws alsnog te moeten lezen.

Daily Nintendo TV compleetDe rubriek Daily Nintendo TV gaat er eventjes tussenuit!

Normaal gesproken is het nu tijd voor een portie Daily Nintendo TV. Tot mijn spijt zal ik echter de komende weken geen Daily Nintendo TV kunnen presenteren. Er is namelijk iets verschrikkelijks aan de hand! De examens staan voor de deur en daar moet nog hard aan worden gewerkt. Dit vergt erg veel tijd waardoor er minder tijd is voor leuke dingen, zoals het maken van een aflevering.

De komende spannende weken zal Daily Nintendo TV dan ook worden afgelast. Niet getreurd! Daily Nintendo TV is 1 juni weer terug van weggeweest. En hopelijk beter dan ooit!

Nu we toch moeten wachten op die nieuwe Daily Nintendo TV, wederom dan ook een vraag aan de kijkers: wat denk jij dat er beter kan aan die nieuwe afleveringen van Daily Nintendo TV?