Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Daily Nintendo TV-aflevering [27-04-14]

Het is weer tijd voor jouw portie Daily Nintendo tv, dus ga er maar goed voor zitten. Bij Daily Nintendo TV vatten wij de headlines van vorige week samen, en gunnen wij jou een rustige week, als je geen zin hebt om al je gemiste nieuws alsnog te moeten lezen

Daily Nintendo TV compleetDaily Nintendo TV is weer terug op Daily Nintendo!

Het is weer tijd voor jouw portie Daily Nintendo tv, dus ga er maar goed voor zitten. Bij Daily Nintendo TV vatten wij de headlines van vorige week samen, en gunnen wij jou een rustige week, als je geen zin hebt om al je gemiste nieuws alsnog te moeten lezen. Heb je het nieuws wel gezien, maar heb je behoefte aan een samenvatting, omdat er zoveel aangekondigd is dat je de hoofdlijn bijster bent, dan is Daily Nintendo TV van Daily Nintendo ook jouw uitkomst.

Daily Nintendo TV is een standaardrubriek, welke wekelijks zal verschijnen. Liever lui dan moe? Bekijk elke week Daily Nintendo TV en blijf moeiteloos op de hoogte van de laatste vorderingen binnen de wereld van Nintendo.