Daily Nintendo TV-aflevering [27-04-14]

Daily Nintendo TV compleetDaily Nintendo TV is weer terug op Daily Nintendo!

Het is weer tijd voor jouw portie Daily Nintendo tv, dus ga er maar goed voor zitten. Bij Daily Nintendo TV vatten wij de headlines van vorige week samen, en gunnen wij jou een rustige week, als je geen zin hebt om al je gemiste nieuws alsnog te moeten lezen. Heb je het nieuws wel gezien, maar heb je behoefte aan een samenvatting, omdat er zoveel aangekondigd is dat je de hoofdlijn bijster bent, dan is Daily Nintendo TV van Daily Nintendo ook jouw uitkomst.

Daily Nintendo TV is een standaardrubriek, welke wekelijks zal verschijnen. Liever lui dan moe? Bekijk elke week Daily Nintendo TV en blijf moeiteloos op de hoogte van de laatste vorderingen binnen de wereld van Nintendo.

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

3 gedachten over “Daily Nintendo TV-aflevering [27-04-14]

Geef een reactie