Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Info betreft de Skylander ‘Game Changer’-belofte

Ons werd beloofd dat we deze maand een aankondiging konden verwachten betreft de nieuwe Skylanders. Nu is deze aankondiging gedaan. Het is nu tijd om te kijken wat deze aankondiging inhoud, daar de makers beloofden dat het 'game changer' zou worden.

skgDe nieuwe Skylander: Trap Team gaat Augmented Reality gebruiken.

Ons werd beloofd dat we deze maand een aankondiging konden verwachten betreft de nieuwe Skylanders. Nu is deze aankondiging gedaan. Het is nu tijd om te kijken wat deze aankondiging inhoud, daar de makers beloofden dat deze game een ware ‘game changer’ zou worden.

De Skylanders spellen werken zoals we gewend zijn met game-fuguurtjes die je los kunt kopen en kunt ‘transformeren naar de game. Ook deze keer is dit van toepassing. Echter wordt er een aanpassing gedaan aan het concept van deze echte poppetjes die je transporteert naar de virtuele wereld. Nu zul je namelijk je skylander-figuurtjes in een meer huiselijke sfeer aantreffen. Zo beloofd Activision gebruik te gaan maken van Augmented Reality. Hieronder hebben we een trailer die al meer weggeeft betreft dit concept.