Mario Golf: World Tour demo komt donderdag

3DS_MarioGolfWT_pkgMario en zijn vrienden en vijanden gaan binnenkort de golfbaan weer op met Mario Golf: World Tour. Goed nieuws voor 3DS bezitters die uit kijken naar de game want aankomende donderdag verschijnt er een demo van de game in de eShop. In Mario Golf ga je wederom met Mario en co. een balletje slaan op de golfbanen van het Mushroom Kingdom. Dit keer kun je zelfs als je Mii-personage spelen en meedoen aan toernooien. De Golfbaan wordt geopend op 2 mei. Dan komt het spel in de Europese winkelschappen te liggen, en is het tijd om hole-in-ones te slaan. Mario Golf: World Tour verschijnt op 2 mei 2014 in de winkels. Vanaf aankomende donderdag kun je alvast een voorproefje nemen met de demo. Kijk jij ook zo uit naar Mario Golf?

2 gedachten over “Mario Golf: World Tour demo komt donderdag

Geef een reactie