Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

3 nieuwe speelbare characters in Mario Kart 8?

Nog anderhalve maand wachten en dan is het eindelijk zo ver... het nieuwe deel in de MarioKart serie, die er tot nou toe werkelijk prachtig uitziet. Hoewel wij al veel weten over de game is nog niet alles van het nieuwe deel in de serie bekend. ..

mariokart frontttNog anderhalve maand wachten en dan is het eindelijk zo ver… het nieuwe deel in de Mario Kart serie, die er tot nou toe werkelijk prachtig uitziet. Hoewel wij al veel weten over de game is nog niet alles van het nieuwe deel in de serie bekend. Op dit moment zijn er maar liefst 27 speelbare characters bekend en het lijkt erop dat dit aantal vergroot wordt naar minstens 30 speelbare characters! Welke characterss dat zijn is nog niet bekend. Op een foto die vandaag op het internet verscheen is het scherm te zien waar spelers hun personage in het spel kunnen kiezen. Naast de 27 reeds bekende characters zijn er ook nog 3 vraagtekens te zien wat waarschijnlijk betekent dat er nog minstens 3 onaangekondigde speelbare characters zijn.

mariokart 8 roster

Op dit moment zijn de volgende speelbare characters bekend:

Op het internet worden namen geroepen als Diddy Kong, Birdo, King Boo, Toadsworth en zelfs professor E. Gadd uit Luigi’s Mansion. Het is vooralsnog even afwachten welke personages er nog meer worden aangekondigd. Welke personages zouden jullie graag willen zien in MarioKart 8?