Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Mario 3D World soundtrack nu verkrijgbaar

Nadat we vorig jaar hoorde dat de dubbele cd met daarop de liedjes van Super Mario 3D World te verkrijgen was in Japan, konden we haast niet wachten totdat deze ook in Nederland verkrijgbaar was. Nu is het dan zover en kun je de soundtrack kopen tegen inwisseling van 3000 sterren.

3dworldNadat we vorig jaar hoorde dat de dubbele cd met daarop de liedjes van Super Mario 3D World te verkrijgen was in Japan, konden we haast niet wachten totdat deze ook in Nederland verkrijgbaar was. Nu is het dan zover en kun je de soundtrack kopen tegen inwisseling van 3000 sterren. Meer informatie hieronder hebben we hieronder voor je.

Sprixieland komt tot leven met deze soundtrack!

Waan je weer in Sprixieland met deze officiële soundtrack van Super Mario 3D World! Deze dubbel-cd bevat maar liefst 77 nummers, uitgevoerd door de Mario 3D World Big Band.

Klik hier om de cd te bekijken in de sterrencatalogus.
Voor de echte verzamelaars kan deze cd natuurlijk niet ontbreken in de collectie, maar is deze cd ook voor jou de 3000 sterren waard?