Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Update]Nieuwe Mario Kart 8 trailer

We moeten nog eventjes wachten maar het is niet ver uit zicht, Mario Kart 8 ligt eind mei bij ons in de schappen. Bekijk hieronder de nieuwe trailer welke nieuwe features en personages laat zien en zelfs beelden van de regenboogbaan! Update: Er is meer informatie vrijgegeven en die staat nu ook online.

We moeten nog eventjes wachten maar het is niet ver uit zicht, Mario Kart 8 ligt eind mei bij ons in de schappen. Bekijk hieronder de nieuwe trailer welke nieuwe features en personages laat zien en zelfs beelden van de regenboogbaan!

Update: We hebben nu ook informatie over de nieuwe items en meer en daarnaast ook nieuwe screenshots. Klik op het kopje info voor de informatie en screens voor de nieuwe beelden.

[tabs tab1=”Trailer” tab2=”Info”  tab3=”Screens”]

[tab]

[/tab]
[tab]

  • Spin Turbo (botsboost): Tijdens het racen op de kop of langs muren kunnen spelers tegen andere coureurs of bepaalde obstakels botsen voor een extra stoot snelheid. De botsboost zet de manier waarop spelers met elkaar strijden vrij letterlijk op z’n kop, en maakt de antizwaartekrachtraces nóg spannender.
  • Terugkerende en nieuwe personages: In Mario Kart 8 kunnen spelers racen met terugkerende personages Metal Mario, Lakitu en Shy Guy. Deze nieuw onthulde terugkerende personages, sluiten zich aan bij tal van eerder aangekondigde favorieten, waaronder alle zeven Koopalings, de onderdanen van Bowser, die voor het eerst in de geschiedenis van Mario Kart speelbare personages zijn.
  • Nieuwe voorwerpen: In Mario Kart 8 verschijnen twee nieuwe voorwerpen. De eerste is een Piranha Plant die vanaf de voorkant van een kart naar andere spelers hapt, en bananenschillen en schilden van andere spelers kan opslokken. Elke keer dat de Piranha Plant naar voren beweegt om te bijten, gaat de speler even extra snel vooruit. Het tweede nieuwe voorwerp is de boemerangbloem. Spelers die dit voorwerp hebben gepakt, kunnen boemerangs naar tegenstanders gooien om ze te verdoven. Door de boog die de boemerang maakt, kunnen spelers ook meerdere tegenstanders in één worp treffen. De boemerang kan drie keer gegooid worden, zowel vooruit als achteruit.
  • Terugkerende en nieuwe parkoersen: In Mario Kart 8 verschijnen aangepaste klassieke parkoersen, zoals Moo Moo Meadows uit Mario Kart Wii, Toad’s Turnpike uit Mario Kart 64 en Donut Plains uit Super Mario Kart. De vormgeving en layout van deze terugkerende parkoersen zijn aangepast, waardoor het in Toad’s Turnpike nu bijvoorbeeld mogelijk is om in de antizwaartekrachtstand tegen sommige muren op te racen. Het spel bevat 16 nieuwe parkoersen en 16 aangepaste klassieke parkoersen.
  • Live opgenomen muziek: Voor het eerst in de Mario Kart-serie, is de muziek van sommige parkoersen in Mario Kart 8 live opgenomen.
  • Besturingsmogelijkheden: Mario Kart 8 ondersteunt diverse controllers, inclusief de Wii U GamePad, de Wii U-controller Pro, het Wii Wheel, en Wii-afstandsbediening en Nunchuk. Het spel kan ook los van de tv op de Wii U GamePad worden gespeeld

[/tab]

[tab]

[/tab]

[/tabs]