Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Master Sword in Infamous Second Son

De ontwikkelaar van Infamous Second Son, Sucker Punch, staat bekend om zijn 'easter eggs'. Ditmaal gaat het om een easter egg in de eerdergenoemde titel, namelijk de Master Sword, bekend uit The Legend of Zelda-serie!

a_link_to_the_past___wielding_the_master_sword_by_usurperbobo-d5frdhgDe ontwikkelaar van Infamous Second Son, Sucker Punch, staat bekend om zijn ‘easter eggs’. Ditmaal gaat het om een easter egg in de eerdergenoemde titel, namelijk de Master Sword, bekend uit The Legend of Zelda-serie!

Een easter egg is een grap, een verwijzing of een verborgen boodschap. Ze zijn vernoemd naar paaseieren, welke op bekende wijze gezocht moeten worden in de tuin. Dit geldt ook voor easter eggs. Deze zijn verspreid in games, en zijn niet altijd even makkelijk te vinden. Zie hieronder voor een afbeelding van de Master Sword in Infamous Second Son.

infamous_master_sword