Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ubisoft kondigt Assassin’s Creed: Unity aan

"Next-Gen Starts [Here]". Ubisoft kondigt met deze zin de nieuwe Assassin's Creed aan, inclusief beeldmateriaal. De nieuwe Assassin's Creed krijgt als subtitel Unity en zal plaats vinden in Frankrijk, tijdens de Franse Revolutie. Een Wii U versie is niet aangekondigd.

assassins-creed-unity-logo-featured-gamesaga“Next-Gen Starts [Here]”. Ubisoft kondigt met deze zin de nieuwe Assassin’s Creed aan, inclusief beeldmateriaal. De nieuwe Assassin’s Creed krijgt als subtitel Unity en zal plaats vinden in Frankrijk, tijdens de Franse Revolutie. Een Wii U versie is niet aangekondigd.

Aan het einde van het filmpje zijn de logo’s van de volgende consoles te zien: Xbox One, PS4 en PC. Daarmee lijkt een Wii U versie uitgesloten. Ondanks dat een Wii U-versie niet aangekondigd is, is het filmpje het kijken waard. Zie hieronder:

Wat denk jij, wordt Assassin’s Creed: Unity uitgebracht op Wii U?