Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe beelden Child of Light

Vandaag hebben we een nieuwe video voor je van de aankomende 2D RPG Child of Light welke momenteel door Ubisoft wordt ontwikkeld. Child of Light krijgt turn-based gevechten, 600 crafting-combinaties en 216 vrij te spelen vaardigheden voor

colVandaag hebben we een nieuwe video voor je van de aankomende 2D RPG Child of Light welke momenteel door Ubisoft wordt ontwikkeld. Child of Light krijgt turn-based gevechten, 600 crafting-combinaties en 216 vrij te spelen vaardigheden voor de hoofdrolspeelster Lemuria. In de game moet je de Koning van de nacht verslaan. Vanaf 30 april is de game digitaal verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360 en Xbox One. Child of Light zal 14,99 euro gaan kosten.  Lijkt jou de game interessant?