Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eerste beelden en info nieuwe Assassin’s Creed

De eerste beelden en informatie is gelekt van de aankomende Assassin’s Creed game. De Assassin’s Creed serie is enorm populair. Jaarlijks brengt Ubisoft een nieuwe Ubisoft game uit en de verwachting is dat

ubiDe eerste beelden en informatie is gelekt van de aankomende Assassin’s Creed game. De  Assassin’s Creed serie is enorm populair. Jaarlijks brengt Ubisoft een nieuwe Ubisoft game uit en de verwachting is dat het nieuwe deel dan ook nog dit jaar uitkomt. Het nieuwe deel moet Assassin’s Creed: Unity gaan heten en moet zich gaan afspelen in de 18e eeuw in Parijs. Onderstaande screenshots zijn gelekt en zouden van de game zijn. Het is nog niet bekend voor welke platformen de game uit moet komen maar volgens geruchten wordt de PS4 en Xbox One genoemd. Volgens verschillende bronnen zou er nog een tweede Assassin’s Creed uit moeten komen die naar de PS3 en Xbox 360 moet komen. Er is nog niets over een Wii U versie gerept. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de Wii U geen nieuwe Assassin’s Creed game krijgt.

5

6