Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Veel gamers spelen games vaak niet uit

Slechts een derde van de gamers die beginnen met een game, spelen die ook echt helemaal uit. Tom Abernathy van Riot Games en Richard Rouse hebben dit op de in San Francisco laten weten. Een flink aantal gamers zou spellen dus nooit uitspelen

dnnieuwsSlechts een derde van de gamers die beginnen met een spel, spelen die ook echt helemaal uit. Tom Abernathy van Riot Games en Richard Rouse hebben dit op de in San Francisco laten weten. Een flink aantal gamers zou spellen dus nooit uitspelen maar de beweringen zijn toch echt gebaseerd op cijfers. Op basis van achievements op Steam werd er een analyse gemaakt van het gedrag van gamers. Hieruit bleek dat een aanzienlijk deel van de gamers niet alle achievements haalt. Vaak wordt slechts 50% of minder hiervan gehaald. Zelfs kortere spellan als The Walking Dead: Season 1, Episode 1 en BioShock Infinite worden door veel gamers niet helemaal uitgespeeld. Bij hele grote titels als The Elder Scrolls V: Skyrim en Borderlands 2 is het wat logischer dat deze niet 100% worden voltooid. Speel jij games waar je aan begint wel volledig uit?

  • The Walking Dead: Season 1, Episode 1 – 66%
  • Mass Effect 2 – 56%
  • BioShock Infinite – 53%
  • Batman: Arkham City – 47%
  • Portal – 47%
  • Mass Effect 3 – 42%
  • The Walking Dead: Season 1, Episode 5 – 39%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim – 32%