Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

GDC: Mario vs. Donkey Kong Wii U

Is het echt waar? Keren de oudste rivalen in de gamegeschiedenis terug in een nieuw puzzelavontuur? Bekijk hier de eerste beelden van de Mario vs. Donkey Kong Wii U demo.

Is het echt wmario-vs-donkey-kong-mini-land-mayhem-march-on-nintendo-headquartersaar? Keren de oudste rivalen in de gamegeschiedenis terug in een nieuw puzzelavontuur? Tijdens de GDC heeft Nintendo een demo uitgegeven van Mario vs. Donkey Kong Wii U, welke de krachten van het Nintendo Frame Network moet laten zien. Op de demo zien we de Mini Mario’s die door puzzelachtige levels moeten lopen. Wat opvalt is dat de stijl precies dezelfde is als in Mario vs. Donkey Kong: Miniland Mayhem, de laatste Mario vs. Donkey Kong-titel op de Nintendo DS.

Of de game een volledige release krijgt is nog onduidelijk. Wat vind jij van deze demo?