Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Meer info Mario-level Super Smash Bros. for 3DS

Vandaag heeft Masahiro Sakurai niet één, niet twee, niet drie maar vier afbeeldingen op Miiverse gezet om een beter idee te geven van het nieuwe level in Super Smash Bros. for 3DS, welke gebaseerd is op Super Mario 3D Land.

Super Smash Bros. Daily NintendoBij de E3 trailer van de nieuwe Smash Bros.-titels kregen we een eerste blik op een van de vele stages, welke gebaseerd is op Super Mario 3D Land. Later kregen we nog wat screenshots te zien, nu van Pikachu en Kirby die een potje vechten voor het kasteel van Prinses Peach en van Mario en Luigi die over gigantische draaiende blokken proberen te springen. Vandaag heeft Masahiro Sakurai niet één, niet twee, niet drie maar vier afbeeldingen op Miiverse gezet om een beter idee te geven van dit nieuwe level. Volgens Sakurai duurt het ongeveer twee minuten om helemaal rond het level te lopen.

Het volgende bericht postte Sakurai op Miiverse:

”Here’s some info on the Nintendo 3DS stage called Super Mario 3D Land! First, it advances by side-scrolling…

Then you continue into the valley–it’s in 3D Land, after all. The protruding stone blocks change the angles of the platforms.

After that, back to side-scrolling. Now it gets you moving–you’ll have to trot downhill here.

And finally, you get back on rails to go farther into the stage. It takes roughly two minutes to complete a lap, and at the end you go into a giant pipe that takes you back to the beginning. …I know this sequence goes above and beyond a traditional Pic of the Day, so consider this a little something extra on the side from me.”

Wat vind jij van dit nieuwe level? Laat het ons weten!