Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Verhaal Watch_Dogs zo’n 35 tot 40 uur

Nog steeds is er geen releasedatum verschenen voor de Wii U versie, maar wel krijgen we steeds meer informatie over de game. De creative director van Watch_Dogs, Jonathan Morin, had namelijk op Twitter het één en ander te melden over de tijd die je nodig hebt om het spel uit te spelen. Lees snel verder voor meer informatie.

wdNog steeds is er geen releasedatum verschenen voor de Wii U versie, maar wel krijgen we steeds meer informatie over de game. De creative director van Watch_Dogs, Jonathan Morin, had namelijk op Twitter het één en ander te melden over de tijd die je nodig hebt om het spel uit te spelen. Zoals je ziet in de tweet van Jonathan Morin hieronder zal een normale speler ongeveer 35 tot 40 uur erover doen om het verhaal uit te spelen en voor alles 100% uit te spelen zo’n 100 uur.

 

Wat vinden jullie van deze speeltijd? Te lang? Te kort? Of precies goed? Laat het ons weten in de comments