Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Compleet nieuw Yoshi concept, Titanfall: Yoshi-edition

Met een enorm plaatje word de sfeer van Titanfall neergezet, terwijl daaronder opeens word gesproken over een nieuwe geboorte. De scannende lezer was het dan ook per direct opgevallen dat er wel erg veel 'Baby Mario' en 'Yoshi' onder het kopje Titanfall stond.

Yoshinewislandboxart3dsTitanfall vertoond wel erg veel kenmerken uit Yoshi’s New Island. Is er toevallig iets fout gegaan?

Iedereen maakt wel eens fouten, en soms kan je er nog om lachen ook. Zo maakte de UK newspaper The Times onlangs een fout betreft de review voor Titanfall. Met een enorm plaatje word de sfeer van Titanfall neergezet, terwijl daaronder opeens word gesproken over een nieuwe geboorte. De scannende lezer was het dan ook per direct opgevallen dat er wel erg veel ‘Baby Mario’ en ‘Yoshi’ onder het kopje Titanfall stond. Het ging hier uiteraard om een fout bij publicatie, waar de review van Yoshi’s New Island onder het verkeerde kopje was gezet.

Titanfall is van oorsprong een first-person-shooter. Een paar dagen geleden is dit spel in Europa verschenen voor Xbox 360, Xbox One en PC.  Yoshi’s New Island is de nieuwe Yoshi-titel welke afgelopen vrijdag naar de Nintendo 3DS is gekomen. In Yoshi’s New Island is het de bedoeling om door diverse platformlevels heen te lopen, om als Yoshi uiteindelijk het einde te bereiken met Baby Mario op je rug. Dit met het doel om het laatste level te halen en Baby Luigi te redden uit de handen van Baby Bowser.

Had jij gehoopt op een mooie combinatie van deze totaal verschillende spellen? Een schrale troost voor de mensen die wachtten op een Titanfall: Yoshi-edition, deze titel heeft vijf van de vijf sterren gekregen.

Titanfall Yoshi Daily Nintendo