Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nu in de winkel: Yoshi’s New Island

Vanaf vandaag keert Yoshi, de trouwe metgezel van Super Mario, terug in een nieuw avontuur op de Nintendo 3DS en Nintendo 2DS. Yoshi's New Island is gebaseerd op de voorgaande titels, welke de bekendste Yoshi's Island (Super Mario World 2) voor de SNES is.

2593791-box_yniVanaf vandaag keert Yoshi, de trouwe metgezel van Super Mario, terug in een nieuw avontuur op de Nintendo 3DS en Nintendo 2DS. Yoshi’s New Island is gebaseerd op de voorgaande titels, welke de bekendste Yoshi’s Island (Super Mario World 2) voor de SNES is. Net als in voorgaande delen zal de speler controle hebben over Yoshi.

In Yoshi’s New Island moet Yoshi mét Baby Mario het einde van een level halen. Dit klinkt gemakkelijk, maar zal de nodige hindernissen kennen. Bekende vijanden zoals Shy Guys keren terug en proberen je het leven zuur te maken. Gelukkig kan er gebruik worden gemaakt van speciale vaardigheden. Zo kan Yoshi veranderen in een helikopter en in een slee. Het meest opvallende is het produceren van reusachtige eieren. Met deze reuze eieren wordt de speler door het level geholpen.

Nintendo 3DS en 2DS-bezitters kunnen zich wagen aan een nieuw avontuur, ga jij Yoshi’s New Island aanschaffen? Laat het ons weten in de berichtsectie!