Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kojima wil Snake in aankomende SSB

Hideo Kojima, bekend van de Metal Gear Solid-serie, doet een uitspraak over de afwezigheid van Solid Snake in het aankomende deel van Super Smash Bros. Ondanks dat Solid Snake nog niet aangekondigd is, zou hij graag het tegenovergestelde zien.

snake_070921d-lHideo Kojima, bekend van de Metal Gear Solid-serie, doet een uitspraak over de afwezigheid van Solid Snake in het aankomende deel van Super Smash Bros. Ondanks dat Solid Snake nog niet aangekondigd is, zou hij graag het tegenovergestelde zien.

Kojima en Sakurai zijn vrienden, en hij heeft tijdens de ontwikkeling van Melee aangegeven dat hij graag Solid Snake in het Super Smash Bros. universum zou zien. De ontwikkelingen waren al zo ver dat dit niet meer mogelijk was. Echter, in Brawl maakt Solid Snake  zijn debuut en wordt door menig speler graag gezien als een terugkerende personage. Tot op heden is Solid Snake nog niet aangekondigd, en Kojima betwijfeld of dit nog gaat gebeuren. Hij heeft het volgende gezegd:

I’m not working on that game so I don’t know, but I don’t think that’s likely. I don’t know. Well if Mr. Sakurai is watching this, please use Snake.

Zie jij Solid Snake graag terugkeren in Super Smash Bros. for Wii U/for 3DS?