Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Grootte Yoshi’s New Island bekend

Vanaf vandaag kunnen gamers aan de slag met Yoshi's nieuwste avontuur op de 3DS. Vanaf vandaag kunnen gamers aan de slag met Yoshi’s nieuwste avontuur op de 3DS. Baby Luigi is ontvoerd door de gemene Kamek en Baby Mario en Yoshi gaan hem redden. Maar hoe groot is dit avontuur nu eigenlijk? Lees het hier!

Yoshinewislandboxart3dsVanaf vandaag kunnen gamers aan de slag met Yoshi’s nieuwste avontuur op de 3DS. Baby Luigi is ontvoerd door de gemene Kamek en Baby Mario gaat, met de hulp van onze dinosaurusachtige vrienden, proberen zijn broer te redden. Om zaken nóg erger te maken wil Baby Bowser ook nog eens het Ei-Eiland van de Yoshi’s ombouwen tot een vakantieresort. Maar hoe groot is dit avontuur nu eigenlijk? In de Nintendo eShops is de game 3.300 blocks groot. Dat is gelijk aan ongeveer 413 megabyte.

Ga jij Yoshi’s New Island halen?