Grootte Yoshi’s New Island bekend

Yoshinewislandboxart3dsVanaf vandaag kunnen gamers aan de slag met Yoshi’s nieuwste avontuur op de 3DS. Baby Luigi is ontvoerd door de gemene Kamek en Baby Mario gaat, met de hulp van onze dinosaurusachtige vrienden, proberen zijn broer te redden. Om zaken nóg erger te maken wil Baby Bowser ook nog eens het Ei-Eiland van de Yoshi’s ombouwen tot een vakantieresort. Maar hoe groot is dit avontuur nu eigenlijk? In de Nintendo eShops is de game 3.300 blocks groot. Dat is gelijk aan ongeveer 413 megabyte.

Ga jij Yoshi’s New Island halen?

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie