Golden Mushroom pre-orderbonus bij Mario Kart 8

Golden Mushroom KeyChain Daily Nintendo Game ManiaGame Mania geeft een Golden Mushroom Keychain bij pre-orders van Mario Kart 8.

Beetje bij beetje krijgen we steeds meer informatie met betrekking tot de nieuwe Mario Kart 8 voor de Nintendo Wii U. Recentelijk bereikte het nieuws dat Game Mania bij pre-orders van de normale Mario Kart 8 een gratis Golden Mushroom Keychain weg zal geven zolang de voorraad strekt. Bij het plaatsen van een pre-order bij Game Mania moet je de pre-order bij de winkel zelf afhalen, om daarnaast dus zolang de voorraad strekt een Golden Mushroom Keychain te ontvangen.

Op de afbeelding hierboven zie je hoe deze Golden Mushroom Keychain eruitziet.

Wil jij deze pre-order bonus hebben?

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

5 gedachten over “Golden Mushroom pre-orderbonus bij Mario Kart 8

Geef een reactie