Lindsey Stirling geeft een vioolconcert in Eindhoven

artists_lindseystirlingLindsey Stirling houdt 4 november een vioolconcert in het Klokgebouw te Eindhoven.

Lindsey Stirling kennen we vooral van de vioolmuziek en haar cosplays. Via haar Youtube-kanaal laat ze vrij vaak wat van haar kunsten horen, daar ze maar al te graag muziek uit games, films en andere vormen van entertainment leent, om deze vervolgens vorm te geven met cosplays en de klanken van haar viool. Nu is aangekondigd dat Lindsey Stirling een concert zal geven in Eindhoven. Het concert zal 4 november plaatsvinden, in het Klokgebouw. Tijdens haar concert zal ze een combinatie van dans, eigenzinnig vioolspel en dubstep tonen. Of deze weer game-invloeden kent is onbekend. Op Youtube staat ze daar bekend om.

Heb jij geen idee wie Lindsey Stirling is, dan hebben wij hieronder nog een filmpje van haar.

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

5 gedachten over “Lindsey Stirling geeft een vioolconcert in Eindhoven

Geef een reactie