Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Legend of Zelda: The Wind Waker met Oculus Rift

De Oculus Rift is nog volop in ontwikkeling, en dat zien we nu terug in een 3D-versie van Gamecube-klassieker The Legend of Zelda: The Wind Waker. De Oculus Rift is één van de meest succesvolle Kickstarter projecten en dat is ook best logisch

gaming-legend-of-zelda-wind-walker-hd-screenshot-1De Oculus Rift is nog volop in ontwikkeling, en dat zien we nu terug in een 3D-versie van Gamecube-klassieker The Legend of Zelda: The Wind Waker. De Oculus Rift is één van de meest succesvolle Kickstarter projecten en dat is ook best logisch. Al jaren vragen mensen namelijk op een goed werkende Virtual Reality bril en met de Oculus Rift lijkt dat dichterbij dan ooit. Terwijl de bril zelf nog in Bèta fase is worden er wel al games voor gemaakt. Zo zagen we onlangs al een 3D-versie van de originele The Legend of Zelda en van The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Deze keer is The Legend of Zelda: The Wind Waker aan de beurt voor een experiment met de Oculus Rift.