Alle Yoshi-transformaties in beeld

3DS_YoshiNewIsland_021314_Scrn09Yoshi’s New Island ligt over precies een week in de winkels. In deze nieuwe game moeten de Yoshis door het nieuwe Ei-eiland reizen om Baby Mario en Baby Luigi terug bij hun ouders te krijgen. Net als in de originele SNES-titel Super Mario World 2: Yoshi’s Island kan Yoshi veranderen in verschillende voertuigen. Ditmaal kan Yoshi de gedaante aannemen van een helikopter, mijnwagen, onderzeeër, bobslee, ballon en drilboor. In onderstaande video worden alle transformaties getoond.

Welke transformatie vind jij het leukst?

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie