Gratis downloadable content COD: Ghosts Wii U

codOok de Nintendo Wii U-versie van Call of Duty: Ghost mag eens van downloadable content genieten. Zo is er een nieuwe gratis map vrijgegeven, namelijk ‘Free Fall’.

Wii U-bezitters kunnen sinds enkele maanden aan de slag met het nieuwste deel in de Call of Duty serie en wel met Call of Duty: Ghosts. Deze shooter is ontwikkeld door Treyarch en laat je flink knallen met een grote hoeveelheid aan wapens. Om de duur van je gameplay wat te verlengen word er nu een gratis downloadable map aangeboden. Het gaat hier om een map met de naam Free Fall.  Je kunt deze downloadable map alleen downloaden als je de laatste patch hebt gedownload. Deze patch werd eerder dit jaar beschikbaar gesteld in de Nintendo Wii U eShop.

Het is vrij uniek dat er downloadable content word uitgebracht voor de Wii U-versie van dit spel. Eerder lieten de ontwikkelaars de Wii U vaak links liggen bij het uitgegeven van downloadable content. Of de Wii U-versie in de toekomst meer mappen zal krijgen is vooralsnog niet bekend. De kans dat er meer (gratis) downloadable content voor de Wii U-versie is vrij klein. Toch blijft deze altijd aanwezig.

Ga jij deze gratis map ‘Free Fall’ downloaden?

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

Geef een reactie