Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

TwitchPlaysPokémon speelt nu Pokémon Crystal

Met de hele wereld tegelijkertijd Pokémon spelen, wie wil dat nu niet? In de wereld van TwitchPlaysPokémon kon het in ieder geval goed, waar je met een hele groep één potje Pokémon Red/Blue kon besturen in de volgende edtie, is na het uitspelen van het spel een nieuw potje gestart. Dit keer is het Pokémon Crystal.

Pokémon Daily NintendoTwitchPlaysPokémon is een nieuw potje gestart. Dit keer is het Pokémon Crystal, een andere oude klassieker uit de Pokémon-franchise.

Met de hele wereld tegelijkertijd Pokémon spelen, wie wil dat nu niet?  In de wereld van TwitchPlaysPokémon kon het in ieder geval goed, waar je met een hele groep één potje Pokémon Red/Blue kon besturen in de volgende edtie, is na het uitspelen van het spel een nieuw potje gestart. Dit keer is het Pokémon Crystal. Het doel van TwitchPlaysPokémon was dat iedere bezoeker van het verhaal input had in de verloop van het spel. In principe speelden alle bezoekers datzelfde spelletje, waardoor je een mooi chaotisch geheel kreeg waarin men via de chat probeert de game te laten luisteren naar zijn of haar input. Hiervoor waren twee modus beschikbaar: Anarchy- end Democracy mode, elk met hun eigen regels voor het geven van input.

Hieronder kan je TwitchPlaysPokémon live volgen, om te zien of deze tweede editie net zo succesvol word als de vorige. Deze editie is bijna een uur bezig met 70.000 kijkers op het moment van schrijven.

Denk jij dat TwitchPlaysPokémon Pokémon Crystal snel zal uitspelen?

Watch live video from TwitchPlaysPokemon on www.twitch.tv