Pac-Man geprojecteerd op een SEGA gebouw.

Om het aankomende Pac-Man spel, Pac-Man and the Ghostly Adventures, te promoten heeft Bandai Namco een wel heel bijzondere stunt uit gehaald. Bandai heeft namelijk met een enorm krachtige projector een grote afbeelding van Pac-Man met de tekst “Pac is Back” op een gebouw van SEGA geprojecteerd. Bandai heeft hierover het volgende gezegd.

“We wanted to be cheeky, create some fun, but obviously do it quietly. Something that’s hard to do in the game’s industry, but slightly easier at midnight. We hope Sega aren’t offended, more delighted.”

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

Eén gedachte over “Pac-Man geprojecteerd op een SEGA gebouw.

Geef een reactie