Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De verkoop van Tropical Freeze staat niet in de kou

Donkey Kong Country: Tropical Freeze, een game die door diverse recensenten en gamers als een waar succes is bestempeld, maakt zijn succes niet alleen waar in goede reviews, maar ook in goede verkoopresultaten. Onlangs heeft dit Donkey Kong avontuur de negende plaats veroverd in UK all-format chart.

Siluet_levelDonkey Kong Country: Tropical Freeze veroverd zijn plaats in de top 10 van de UK all-format chart en bereikt tevens de vierde plaats in de UK Single-format chart.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze, een game die door diverse recensenten en gamers als een waar succes is bestempeld, maakt zijn succes niet alleen waar in goede reviews, maar ook in goede verkoopresultaten. Onlangs heeft dit Donkey Kong-avontuur de negende plaats veroverd in UK all-format chart. Dit betekend dat deze Donkey Kong-titel flink verkocht in vergelijking van vele multi-platform games. Als we naar de UK Single-format chart kijken doet Donkey Kong het nog beter. Daar bereikt deze titel niets minder dan de vierde plaats.

Denk jij dat de titel in aanzienlijke tijd hoger op kan klimmen?