Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

DS-versie LEGO Marvel Super Heroes is uit

Vandaag is LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril ook naar de Nintendo DS gekomen. Eerder was deze titel ook al beschikbaar voor onder andere de Nintendo 3DS, en kreeg de Nintendo Wii U ook zijn eigen LEGO Marvel Super Heroes-titel.

Lego-Marvel-Super-Heroes.01_080113-700x325Vandaag is LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril ook naar de Nintendo DS gekomen. Eerder was deze titel ook al beschikbaar voor onder andere de Nintendo  3DS, en kreeg de Nintendo Wii U ook zijn eigen LEGO Marvel Super Heroes-titel. In deze titel vecht je samen met favoriete Marvel superhelden, baan je, je een weg door bekende Marvel locaties, en moet je de uit blokjes bestaande LEGO-wereld redden van lafhartige schurken zoals Loki en Dr. Doom.

LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril kent 45 missies en je kunt in deze missies spelen met personages als Iron Man, Spider-Man, de Hulk, Captain America, Wolverine en andere Marvel personages. In deze missies is het de bedoeling om Loki en andere schurken te weerhouden van het maken van een superwapen. Dit wapen willen de schurken namelijk inzetten om de wereld te vernietigen. Tevens jaag je ook nog op Cosmic LEGO Bricks tijdens je reis door het LEGO universum en kom je langs bekende locaties.

LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril is ook beschikbaar op PlayStation Vita and Nintendo 3DS.

Ga jij de Nintendo DS-versie kopen, of heb je al een andere versie?