Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Marvelous AQL toont nieuwe game: Forbidden Magna

Marvelous AQL is in Japan bezig met een nieuwe game: Forbidden Magna. Dit werd bekend gemaakt in enkele scans uit het Japanse gametijdschrift Famitsu online. Op de scan kunnen we onder andere artwork en tekstuitleg vinden over deze nieuwe RPG.

senran_kagura_01Marvelous AQL is in Japan bezig met een nieuwe game: Forbidden Magna. Dit werd bekend gemaakt in enkele scans uit het Japanse gametijdschrift Famitsu online. Op de scan kunnen we onder andere artwork en tekstuitleg vinden over deze nieuwe Japanse RPG. Ook leren we wat meer over de namen van de in-game personages. Van links naar rechts zien we: Lux, Charlotte, Beatrice en Diana. Behalve de namen is er nog vrij weinig over de RPG bekend. Wel is er eerder al een Japanse teaserwebsite geopend, waarvan tot voorheen niet duidelijk was dat deze voor deze game was.

Marvelous AQL staat vooral bekend om haar Harvest Moon- en Rune Factory-games. Ook is het Marvelous AQL die de binnenkort te verschijnen titel Senran Kagura Burst, een 16+ titel met schaars gekledde vrouwen, naar Europe brengt. Marvelous AQL zal bij deze nieuwe Japanse RPG optreden als publisher, en Neverland is voor het programeren van deze nieuwe RPG verantwoordelijk. Neverland maakte eerder al de Rune Factory-serie, die Marvelous AQL publiceerde.

Forbidden Magna Daily Nintendo

Zit jij te wachten op meer informatie rondom Forbidden Magna?