Gratis Dr. Mario!

Dr._Mario_(NES)_(NA)Onlangs hebben wij Dr. Luigi beloond met een 7! Mocht jouw verkeur naar de inmiddels 24-jarig Dr. Mario uitgaan, dan kan je aankomende donderdag deze kopen in de eShop. Echter, bezitters van Dr. Luigi komen in aanmerking voor een gratis downloadbare versie van Dr. Mario!

Dr. Mario in 1990 verschenen voor de NES en is een puzzelspel, waarbij het de bedoeling is om virussen te bestrijden met pillen. In kader van “Year of Luigi”, welke verlengd is tot in 2014, heeft Nintendo Dr. Luigi uitgebracht. Bezitters van Dr. Luigi kunnen Dr. Mario kosteloos aanschaffen, tot en met 20/2/2014. Dus wees er snel bij!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “Gratis Dr. Mario!

Geef een reactie