Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Weekoverzicht: Super Smash Bros. for 3DS/for Wii U

Een nieuw weekoverzicht van Super Smash Bros. for 3DS/for Wii U! Dagelijks deelt Sakurai afbeeldingen en informatie over zijn nieuwste project. Daily Nintendo biedt jou de gelegenheid om deze waar te nemen in een handig weekoverzicht. Afgelopen week heeft Sakurai een hoop informatie naar buiten gebracht!

Super Smash Bros. Daily NintendoEen nieuw weekoverzicht van Super Smash Bros. for 3DS/for Wii U! Dagelijks deelt Sakurai afbeeldingen en informatie over zijn nieuwste project. Daily Nintendo biedt jou de gelegenheid om deze waar te nemen in een handig weekoverzicht. Afgelopen week heeft Sakurai een hoop informatie naar buiten gebracht! Lees snel verder.

Vorige week werd de 22e speelbare personage aangekondigd, Lucario! Wij konden ook al melden dat de aura van Lucario sterker wordt naarmate hij meer beschadigd raakt, maar kunnen dat deze keer met een afbeelding visualiseren. Op onderstaande afbeelding is te zien dat Lucario gebruik maakt van Aura Sphere, een aanval waarin hij zijn aura lanceert op zijn tegenstanders. Op de onderste helft zal Lucario zwaarder beschadigd zijn, dan op de bovenste helft. Het is duidelijk te zien dat de Aura Sphere op onderste helft groter is.

smash_bros_for_wii_u_screenshot_feb_3-656x369De aura van Lucario is ook op een ander manier te gebruiken. Met de aanval ExtremeSpeed is het mogelijk om te vliegen! Het is mogelijk om de richting te bepalen, maar hoe sterker de aura van Lucario, des te langer je kan vliegen. Pas dus op dat je niet naast het platform land.

Screen-Shot-2014-02-04-at-4.32.21-AM-656x369Een van de vaste items uit het Super Smash Bros-universum zijn de Pokéballs. Deze zijn te gebruiken en het is altijd afwachten welke Pokémon er uit komt. Sakurai heeft Palkia aangekondigd als één van de vele Pokémon die beschikbaar zullen zijn. Hij zei het volgende:

Pic of the day. Palkia appeared in the Spear Pillar stage of the previous game…but now it’s coming out of a Poké Ball?! Here’s Palkia’s signature move, Spacial Rend!

zlCfzRds_hcSf80pXG-656x369Opvallend dat afgelopen week, en deze week enkel Wii U afbeeldingen zijn geplaatst. Nu ook de volgende afbeelding van Rosalina, welke afgelopen weken regelmatig te vinden was in onze weekoverzichten. Ditmaal zonder noemenswaardige nieuws, maar wel een mooie afbeelding in HD.

Screen-Shot-2014-02-06-at-2.03.10-AM-656x368Mother Brain maakt zijn opwachting in het aankomende deel van Super Smash Bros. als Assist Trophy! Mother Brain is de eindbaas in Metroid en Super Metroid en is bekend met krachtige aanvallen zoals een laserstraal en Rinkas, dodelijke ringen. Volgens Sakurai gaat het om, in formaat, een grote Assist Trophy!

smash_bros_for_wii_u_screenshot_feb_-656x369

Volgende week weer een nieuw weekoverzicht!