Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bij GameStop ‘kan het’: The Wind Waker HD voor PS4

Wii U-exlusieve-titel The Legend of Zelda: Wind Waker HD ligt nu in de Game Stop voor de bekende PS4. Het spel is... nee, het spel is niet echt voor deze console in de verkoop. Een medewerker bij één van de GameStop-filialen wilde een grapje uithalen.

Zelda_PS4Wii U-exlusieve-titel The Legend of Zelda: Wind Waker HD ligt nu in de Game Stop voor de bekende PS4. Het spel is… nee, het spel is niet echt voor deze console in de verkoop. Toch wist een medewerker bij één van de GameStop-filialen klanten zodanig voor de gek te houden, dat men het wel geloofde. De medewerker dacht dat het grappig zou zijn om de cover van The Wind Waker HD in een PS4-case te doen, en deze in de schappen te leggen om zo klanten in de war te brengen. Het bleek het hebben gewerkt, want een paar mensen kwamen ook naar de kassa voor een exemplaar.

Elfenjongetje Link komt in The Wind Waker HD voor de tweede keer in aanraking met de dirigeerstok van de wind. Het spel verscheen oorspronkelijk in 2003 voor onze eigen GameCube. Terwijl jij in-game van eiland naar eiland vaarde om de uitgestrekte zeeën te verkennen, werd het kwaad met de dag sterker. Dit tot het moment toe dat je het op moeten nemen tegen je aartsvijand Ganondorf, om zo de heilig verklaarde Triforce te beschermen. Daarnaast hangt er nog een tweede zware last aan zijn schouders. Zijn zusje Aryll is ontvoerd en moet worden bevrijd uit de zwarte glibberige handen van het kwaad. Of hij deze taken waar kan maken ligt volkomen aan jou. The Legend of Zelda HD is een HD remake van het oorspronkelijk GameCube-spel. Het laat de oude GameCube-titel in zijn waarde.

Vind jij dit gehoord sinds er al zoveel verwarring is rondom de Nintendo Wii U?