Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Smash Bros A Link Between World-fan-stage

Onlangs is er een afbeelding online gepubliceerd waarin een zogenaamde nieuwe stage voor Super Smash Bros voor zowel de Nintendo 3DS als de Nintendo Wii U werd getoond. Op deze afbeelding zien we een fan made stage in de stijl van A Link Between Worlds.

A Link Between World top 5 Daily NintendoOnlangs is er een afbeelding online gepubliceerd waarin een zogenaamde nieuwe stage voor Super Smash Bros voor zowel de Nintendo 3DS als de Nintendo Wii U werd getoond. Op deze afbeelding zien we een stage in de stijl van A Link Between Worlds. Bekende personages zouden volgens deze afbeelding tegen elkaar strijden in de vorm van muurschilderingen, zoals we deze ook in het nieuwste Zelda-spel voor de Nintendo 3DS zien. Sinds release van de screenshot is hij het internet rondgegaan. De afbeelding werd voor het eerst aangetroffen op Miiverse, en is vervolgens ook op onder andere Facebook doorgestuurd.

Dit nieuwsbericht is er om men er op te attenderen dat onderstaande stage een fan-made stage is. De stage mag er misschien geloofwaardig uit zien, toch is nu bekend dat de stage gemaakt is in Art Academy: Sketchpad voor de Nintendo Wii U. Hij werd gedeeld in de bijbehorende Miiverse-community. Voor men dus deze afbeelding aantreft op bijvoorbeeld Facebook, het is een fan-made stage. Daarentegen zijn menig fan van de Super Smash Bros-serie op Miiverse er mee eens dat het een hele goede stage zou zijn.

Super Smash Stage Daily Nintendo

Wat denk jij, zou jij een echte stage willen in dit thema?