Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Speculatie: Pokémon Bank releasedatum Europa

Pokémon Bank is inmiddels in een aantal Aziatische landen verschenen in de eShop, maar wij Europeanen moeten nog even geduld hebben. Toch denken veel mensen een idee te hebben over de releasedatum. Bekijk hier een aantal speculaties van PokéFans.

Pokémon Daily NintendoPokémon Bank is inmiddels in een aantal Aziatische landen verschenen in de eShop, maar wij Europeanen moeten nog even geduld hebben. Hoewel we niet weten wanneer Pokémon Bank hier verschijnt, barst het internet nu van speculaties. Maandag is volgens sommige Amerikanen een goede dag voor de release, omdat er dan onderhoud voor Pokémon X en Y op het programma staat.

Een tweede releasedatum is 30 of 31 januari, omdat de meeste eShop-titels op donderdag en vrijdag verschijnen. De meest realistische releasedatum, welke veel wordt genoemd, is woensdag de negenentwintigste. Maar waarom woensdag? Voor het antwoord moeten we kijken naar de gratis proefperiode voor de applicatie. Deze liep oorspronkelijk tot en met 31 januari, maar door het uitstellen van de Bank is deze opgeschoven naar 27 februari. Op 29 januari zitten is het precies dertig dagen tot en met 27 februari. Volgens fans is dit reden genoeg om woensdag als release te zien.

Al deze data zijn echter speculaties van fanatieke Pokémon-fans. Er is nog niks officieel door Nintendo bevestigd.

Welke datum lijkt jou het meest logisch? Of heb je een hele andere dag in gedachten? Laat het ons weten in de comments.