Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[update] Monster Hunter 4 G aangekondigd

Capcom heeft tijdens het Monster Hunter Festa 13-festival een verbeterde versie van Monster Hunter 4 aangekondigd: Monster Hunter 4 G. Monster Hunter 4 kwam 14 september uit in Japan en is tot op heden nog niet in het westen verschenen

mh4gCapcom heeft tijdens het Monster Hunter Festa 13-festival een verbeterde versie van Monster Hunter 4 aangekondigd: Monster Hunter 4 G. Monster Hunter 4  kwam 14 september uit in Japan en is tot op heden nog niet in het westen verschenen. Vanaf de herfst van 2014 kunnen de Japanse gamers aan de slag met Monster Hunter 4 G.  De save file van de Monster Hunter 4 kan overgezet worden naar de nieuwere versie, zodat spelers niet al hun items kwijt zijn. Het is nog niet bekend of Monster Hunter 4 G naar Europa komt.  Kijk hieronder voor de eerste beelden:

[update]:  Capcom heeft bevestigd dat Monster Hunter 4 G een release in het westen krijgt. De game gaat in het westen “Monster Hunter 4 Ultimate” heten en komt begin 2015 uit in het westen. Hieronder is een video van deze aankondiging te zien: