Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bravely Second krijgt ook een subtitel

Vooralsnog zou deze titel Bravely Second worden, maar onlangs wist producer van Bravely Second, Tomya Asano, via Famtisu weten dat Bravely Second ook nog een subtitel gaat krijgen. Wat de specifieke subtitel gaat worden is vooralsnog niet bekend.

braveZoals een lange tijd geleden al werd aangekondigd: Bravely Default krijgt een vervolg. Vooralsnog zou deze titel Bravely Second worden, maar onlangs wist producer van Bravely Second, Tomya Asano, via Famtisu weten dat Bravely Second ook nog een subtitel gaat krijgen. Het originele spel, Bravely Default, kende ook al een subtitel. Wat de specifieke subtitel gaat worden is vooralsnog niet bekend. Naar berichtgeving kan het nog even duren voor deze bekend word gemaakt. Vooralsnog is er ook nog geen Europese release-datum.

Vanaf 6 december konden wij in Europa aan de slag met de RPG Bravely Default. De game is een geüpdatete versie van de Japanse Bravely Default die twee jaar geleden enkel in deze regio verscheen. Toentertijd kreeg Bravely Default de subtitel Flying Fairy. Vorig jaar maakte het tijdschrift Jump bekend dat er een vervolg in de maak was: vooralsnog Bravely Second. Het verhaal speelt zich in dezelfde wereld af als Bravely Default en bevat een nieuw personage genaamd ”Magnolia”. Bravely Second zal enkele invloeden kennen uit de Final Fantasy-reeks. Sommige fans van het vorige spel, noemden het ook ‘het spirituele vervolg op Final Fantasy: The Four Heroes of Light’

Wat denk jij dat de subtitel van Bravely Second gaat worden?