Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Video: een Nintendo en Star Wars-parodie

Fans van zowel Nintendo als de Star Wars reeks kunnen misschien wel lachen om de volgende parodie. Het gaat hier om een filmpje dat is gemaakt door Youtuber James Farr. Het filmpje is gelanceerd onder de naam Super Smash Wars 2: The Empire Smashes Back.

logo_youtubeFans van zowel Nintendo als de Star Wars reeks kunnen misschien wel lachen om de volgende parodie. Het gaat hier om een filmpje dat is gemaakt door Youtuber James Farr. Vorig jaar oktober maakte hij al een ander parodie-filmpje, Super Smash Wars: A Link to the Hope, en ook nu heeft James Farr weer een filmpje gemaakt. Het gaat hier om een vervolg op eerder genoemde filmpje.

Het filmpje is gelanceerd onder de naam Super Smash Wars 2: The Empire Smashes Back. In deze video-parodie worden onder andere Mario en The Legend of Zelda gecovered, in combinatie met de tweede Star Wars-film, The Empire Strikes Back. Tevens zien we ook invloeden terug uit de Pokémon-franchise en Metroid. De complete parodie is in twee delen verschenen, welke alle twee via James Farr’s Youtube-kanaal beschikbaar zijn.