Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kirby Triple Deluxe 3DS puzzel beschikbaar in Japan

Japanners die hun puzzelcollectie in StreetPass Mii Plaza op de Nintendo 3DS compleet hadden, kunnen vanaf heden verder met het verzamelen van een nieuwe puzzel. Nintendo heeft een nieuwe puzzel gereleased in het teken van Kirby Triple Deluxe.

KirbyJapanners die hun puzzelcollectie in StreetPass Mii Plaza op de Nintendo 3DS compleet hadden, kunnen vanaf heden verder met het verzamelen van een nieuwe puzzel. Nintendo heeft een nieuwe puzzel gereleased in het teken van Kirby Triple Deluxe. Op de puzzel zien we Kirby die ons toeschouwers als het ware wil inslikken. Het gaat om een puzzel van 40 gloednieuwe puzzelstukjes.

Hieronder staat een screenshot van de desbetreffende puzzel. Vooralsnog is deze puzzel alleen in Japan vrijgegeven, maar mogelijk komen wij op den duur ook in het bezit van de puzzelstukjes. Naar geruchten is Nintendo ook van plan om de puzzel naar Europa en Amerika te brengen. Als dit niet gebeurd is er alsnog de mogelijkheid om in het bezit te komen van de puzzel, door een Japanner die in het bezit is van een puzzelstukje te StreetPassen.

kirby_triple_deluxe_3ds_puzzle_japan-656x492

Kirby Triple Deluxe is een compleet nieuw Kirby avontuur voor de Nintendo 3DS. De game bevat ongeveer twintig kopieerkrachten. Hieronder vallen oude bekenden zoals Zwaard en Vuur Kirby, maar ook nieuwe krachten zoals Pijl-en-boog Kirby en Bel Kirby. Naast nieuwe krachten zijn ook twee nieuwe gamemodi aangekondigd. Zo kun je nu voor het eerst met andere Kirbies strijden om te zien welke kopieerkracht het beste is. Dit kan zowel in je eentje als met drie anderen. Maar heb je nu altijd al je muzikale talenten willen testen? Dat kan nu ook in ritmische levels waar je als Kirby’s aartsrivaal doorheen moet springen.