Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Feature: volautomatische manier om te Wonder Traden

Pokemon-X-and-Y-Wallpaper-WidescreenHet snel trainen van je Pokémon is één ding, maar het zo snel mogelijk trainen van je Pokémon zonder daar zelf moeite voor te doen, is weer iets heel anders. Onlangs werd een al wat oudere video aangetroffen waarin iemand een apparaatje heeft ontwikkeld om moeiteloos te wonder traden in Pokémon X en Pokémon Y. Bij het gebruik van dit apparaatje hoeft de maker zelf niet eens aanwezig te zijn, want alles gaat volautomatisch. Handig, of juist helemaal niet. Zie het in het volgende filmpje.

In onderstaande filmpje zien we een apparaat dat er volautomatisch voor zorgt dat de speler van Pokémon X en Pokémon Y gebruik kunnen maken van de functie wonder trade. Via deze functie zet je een Pokémon naar keuze in, en krijg je daar via het internet een willekeurige Pokémon voor terug. Het systeem word veel gebruikt om zogenoemde Poke Miles te verdienen, die je in-game en op Global Link kunt inruilen voor speciale items zoals Rare Candy’s en PP Up’s. Deze helpen je Pokémon.

Wat denk jij over deze uitvinding? Handig, verspilde tijd en moeite, of iets heel anders?