Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Uit de oude doos: 1080 Snowboarding

naamloosWekelijks blikken we bij Daily Nintendo terug op een game van vroeger die het waard is nog eens in de schijnwerpers te staan. Deze week is het de beurt aan de Nintendo 64 klassieker 1080 Snowboarding. De game bleek meteen een van de betere snowboard spellen van dat moment te zijn en kende verslavende gameplay met mooie graphics. Na de Nintendo 64 versie verscheen er later op de Gamecube ook een 1080 game welke voortborduurde op het succes van dit origineel. De game bevat vijf verschillende snowboarders, 6 locaties en meer dan 20 tricks. Je gaat de strijd aan tegen andere boarders om de velen races te winnen. Beleden van de game kun je hieronder nog eens bekijken. Wij hopen nog steeds dat er ooit een nieuwe 1080 game komt…