Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Twee nieuwe game modi in Super Mario 3D World bekend

640px-Grand_Group_Artwork_-_Super_Mario_3D_WorldNog een maandje geduld en dan kunnen we op de Wii U aan de slag met Super Mario 3D World. Een compleet nieuw Mario avontuur in de stijl van de eerder verschenen Super Mario 3D Land. Deze nieuwe 3D platformer kun je alleen spelen maar ook met vrienden. Mario, Luigi, Peach en Toad zijn allemaal speelbaar in de game. Vandaag zijn er twee nieuwe game modi onthuld. De eerste game-modus heet “The Adventures of Captain Toad”. In deze modus bestuur je de omgeving met de gyrossensor met als doel vijf groene sterren te verzamelen. De tweede game-modus die het spel zal hebben heet “Mystery House”. In deze mode moet je  parcoursen afleggen in een bepaalde tijd terwijl je ook hier groene sterren moet verzamelen. Vanaf 29 november ligt Super Mario 3D World hier in de winkels.

zp8497586rq