Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gerucht: Nintendo wil klassiekers in HD naar Wii U brengen

Mario64picNintendo heeft in het verleden veel klassiekers uitgebracht en mogelijk komen een aantal daarvan naar de Wii U, in HD. Nintendo zou volgens een gerucht namelijk klassiekers van vroeger op de Wii U willen uitbrengen onder de naam ReUmagined serie. Een van de spellen die hier onder zou vallen moet dan Super Mario 64 zijn. De game zou onder andere een grafische update krijgen. Volgens deze geruchten gaan de spellen in de eshop verkocht worden voor ongeveer $30 wat meestal betekent dat het ook €30 zal worden. Dit idee zou bedoeld zijn om de fans wat speelvoer te geven tussen de nieuwe releases in. Nintendo zelf heeft nog niets bevestigd en het blijft momenteel dan ook nog een gerucht. De site Paul Gale Network kwam met dit gerucht. Wat denken jullie? Waar of niet? reumagined Daarnaast wordt er gezegd dat er ook nieuwe functies aan de games zouden worden toegebracht. Zo zou Super Mario 64 een 2-player modus hebben waar Mario en Luigi tegelijk konden lopen waarvan ééntje op de Gamepad moet kijken. Dat Super Mario 64 wordt geremaked is natuurlijk helemaal niet zeker maar, als deze serie echt zal uitkomen op welke remakes hopen jullie dan?

zp8497586rq