Gerucht: Nintendo wil klassiekers in HD naar Wii U brengen

Mario64picNintendo heeft in het verleden veel klassiekers uitgebracht en mogelijk komen een aantal daarvan naar de Wii U, in HD. Nintendo zou volgens een gerucht namelijk klassiekers van vroeger op de Wii U willen uitbrengen onder de naam ReUmagined serie. Een van de spellen die hier onder zou vallen moet dan Super Mario 64 zijn. De game zou onder andere een grafische update krijgen. Volgens deze geruchten gaan de spellen in de eshop verkocht worden voor ongeveer $30 wat meestal betekent dat het ook €30 zal worden. Dit idee zou bedoeld zijn om de fans wat speelvoer te geven tussen de nieuwe releases in. Nintendo zelf heeft nog niets bevestigd en het blijft momenteel dan ook nog een gerucht. De site Paul Gale Network kwam met dit gerucht. Wat denken jullie? Waar of niet? reumagined Daarnaast wordt er gezegd dat er ook nieuwe functies aan de games zouden worden toegebracht. Zo zou Super Mario 64 een 2-player modus hebben waar Mario en Luigi tegelijk konden lopen waarvan ééntje op de Gamepad moet kijken. Dat Super Mario 64 wordt geremaked is natuurlijk helemaal niet zeker maar, als deze serie echt zal uitkomen op welke remakes hopen jullie dan?

zp8497586rq

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

2 gedachten over “Gerucht: Nintendo wil klassiekers in HD naar Wii U brengen

 • 25/10/2013 om 18:07
  Permalink

  Dat zou fantastisch zijn! Toevallig laatst nog volledig uitgespeeld (120 sterren)! Blijft een klassieker en is in zeker 30 euro waard (mits HD-behandeling en/of extra features worden toegevoegd).

  Wat ik nog meer wil?
  -Super Mario Sunshine HD
  -Ocarina of Time HD (kan eigenlijk niet beter)
  -Majora’s Mask HD (masterquest tempels?)
  -Goldeneye HD (maar dat gebeurt niet:P)
  -Luigi’s Mansion HD (meer mansions?)
  -Skyward Sword HD (geen motion control)

  PS: alle mariokarts, marioparty’s, SSB’s moeten ze inbrengen (bijv. de levels of minigames) bij de versie van de Wii u als DLC

Reacties zijn gesloten.